dissabte, 24 d’octubre del 2015

Inici de curs...amb el GEP en marxa!

PROJECTE GEP

Des del primer dia de curs, el passat 14 de setembre, al Pere Vives, algunes classes ja es fan en anglès... des del començament fins al final!
Enguany vam decidir que per començar i donat que era el primer any que implementàvem aquest projecte, seria bo iniciar l'aplicació a l'aula en sessions de treball de caire pràctic ja que vam considerar que així seria més fàcil per a l'alumne.

Aquesta és l'estructura que hem marcat per l'aplicació del projecte GEP en aquest primer any: 

1r d'ESO - ETHICS
Tenen una hora a la setmana en la qual aniran treballant tot el nou temari d'aquesta matèria. De moment han començat a treballar sobre les emocions, els estats d'ànim i en el coneixement dels trets característics de cadascú.

1r d'ESO - SCIENCE LAB
Tenen una hora cada 15 dies al laboratori de ciències naturals on hi van a realitzar pràctiques. De moment ja han estat treballant amb: coneixement del microscopi i la lupa, l'estudi de les propietats dels minerals i amb aprendre a calcular la densitat d'un mineral.


2n d'ESO - SCIENCE LAB
Igual que a 1r, tenen una hora a la setmana de laboratori, en aquest cas però les pràctiques són de física i química. Ara per ara ja han estat treballant en el coneixement del material de laboratori (noms i usos), en les normes de seguretat i en l'estudi de la densitat de l'alumini.

3r d'ESO - SOCIAL SCIENCE
En aquest cas només es faran algunes sessions puntuals en acabar una unitat. Serà una tasca de tipus "revisió del què hem après" que es farà en anglès.
En aquestes matèries gaudim de la col·laboració de la nostra auxiliar de conversa, la Sophia, que fa un excel·lent treball en la potenciació de l'ús oral en anglès entre els alumnes. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada