diumenge, 17 de gener del 2016

Bev Allan a l'institut

Avui divendres 15 de gener, els alumnes de 2n de Batxillerat han tingut l'oportunitat de conèixer Bev Allan, autora del llibre "Lucius Minicius Rides Again", llibre que han estat llegint en anglès a 2n de Batxillerat.
La xerrada s'ha fet a la sala d'actes Andrés Calvo, amb els 150 alumnes que tenim de 2n de batxillerat. 



Us animeu a llegir el llibre? Aquí en teniu una breu introducció! És un llibre molt agradable de llegir en anglès, no requereix moltes visites al diccionari, el tema és interessant i a més a més hi té molts "phrasal verbs" molt ben contextualitzats i aleshores és molt fàcil entendre'n el significat i anar-s'hi familiaritzant. 

LUCIUS MINUCIUS RIDES AGAIN

És una novel·la juvenil realista sobre el creixement personal, l’acceptació i les relacions humanes. El protagonista, un adolescent de tretze anys veu la seva vida capgirada per dos fets, un inesperat que és l’aparició sobtada del seu pare desaparegut i l’altre, la celebració del Jocs Paralímpics a la ciutat. Tot plegat provoca que visqui una muntanya russa emocional de dotze dies on descobrirà veritats sobre la seva família i també el món vibrant dels atletes que participen als Jocs.


L'autora, Bev Allan, va néixer en Lincolnshire, Regne Unit, l’any 1954. Va estudiar francès i espanyol a la Universitat de Nottingham i després es va traslladar a Barcelona on treballa com a traductora i crítica literària ocasional i passa el seu temps escrivint.

Per més informació del llibre, podeu visitar la pàgina del Facebook: 
 https://www.facebook.com/Lucius-Minicius-Rides-Again-222567971248699/?fref=ts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada